renovatiestress? gg reno-wood denkt mee en verlicht u van uw zorgen!

0471 45 01 99Contacteer ons

Alle soorten renovatiewerken

divider

Of u nu uw huis of uw zaak volledig of gedeeltelijk transformeert, het team van GG Reno-Wood staat voor u klaar. Wij adviseren u vanuit onze vakkennis en begeleiden u op een correcte manier voor en tijdens uw renovatieproject. Hierbij zoeken we steeds naar passende oplossingen die voldoen aan uw wensen die gelijktijdig passen binnen uw budget. De opvolging van de werkzaamheden wordt verzekerd door de zaakvoerder waarbij u uiteraard de touwtjes in handen behoudt.

De ideale partner voor uw renovatieproject

divider

Wat u ook vooropstelt wij gaan de opdracht samen met u aan! Primeert authenticiteit, energiezuinigheid, budget of een combinatie? Wij maken het waar. Het opgeleverde werk voldoet aan uw verwachtingen door net dat ietjes meer te betekenen. Hierdoor vertaalt uw investering zich in een waardevol dagelijks comfort. Tevens houden we aandacht voor de isolatiewaarden en zorgen we ervoor deze aan de actuele normen voldoet.  Zo loopt u niet tegen onaangename verrassingen aan en bespaart u ook nog eens op de energiefactuur!

De diensten van GG Reno-Wood

divider

U wilt de isolatie van uw huis herzien? U heeft besloten dat uw kozijnen aan vervanging toe zijn? Kies in elk geval voor GG Reno-Wood om u te helpen! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Isolatie-en gyprocwerken

  • Plaatsen van een dakkapel

  • Werken aan platte daken

  • Gevelbekleding

  • Vervangen van goten

vertragingen, technische problemen, u wordt er moedeloos van...? wij nemen de zorgen graag van u over.