Betaalbare zonneschermen voor iedereen

0471 45 01 99Contacteer ons

Zonnewering voor elk raam en budget

divider

Een zuidgeoriënteerde woning heeft zeker voordelen. Anderzijds dringt zonnewering zich snel op vanwege een onbehaaglijk gevoel binnenskamers. Wij helpen onze klanten hun comfortgevoel te verhogen via onze kwalitatieve screens en zonneweringen. GG Reno-Wood zorgt voor duurzame zonnewering in verschillende stijlen en kleuren (Flament kleuren ter beschikking). Wij bieden alles voor een perfecte controle op het lichtinval en warmtebeheersing. Hierbij denkt u eventueel aan aparte of centrale automatisering/bediening? Ook dit is mogelijk op onze screens en zonneweringen. Warmtebeheersing kan zowel binnenskamers geoptimaliseerd worden als in de tuin via een terraszonnewering met of zonder knikarm.

Advies op maat

divider

Om het even welke zonnewering u kiest, GG Reno-Wood helpt de lichtinval te beheren en uw privacy te beschermen. Last van keuzestress? Laat ons helpen. Wij komen langs en brengen de noden in kaart, waarna we vrijblijvend een advies formuleren en een offerte voor u opstellen. Indien gewenst nemen we tijdens het huisbezoek fotomateriaal voor u mee. Want ook wij weten dat onze eerdere realisaties inspirerend werken. Heeft u zelf een idee? Ook dan brengen we graag advies voor u uit. Ons advies is 100% eerlijk en oprecht. Ook wanneer we niet achter een bepaalde oplossing staan, zullen we u dat eerlijk zeggen.

Defecte screens en zonneweringen herstellen

divider

GG Reno-Wood herstelt defecte screens, motoren en zonneschermen, zelfs wanneer ze niet door ons werden geplaatst. Ook voor de herstelling van rolluikmotoren kan u bij ons terecht. Tevens bij ernstige schade, bijvoorbeeld na stormweer of hagel, redden we wat er te redden valt en voeren we de nodige herstellingswerken voor u uit. De reparatieservice van GG Reno-Wood is éénvoudig en betaalbaar. U kan rekenen op ruime ervaring betreffende herstellingen!

Meer weten over onze zonwerende oplossingen? contacteer ons vrijblijvend.